Elérhetőség:
+36-1-469-1060
rendeles@quickprint.hu
0

Esküvői idézetek

Jelenleg 807 esküvői idézet található

Itt kereshetsz az idézetek között, ha ismered egy részletét

Kategóriák:

Böngészés az összes idézet között »

Utoljára feltöltött idézetek

A pillanatok zörögve elvonulnak de te némán ülsz fülemben. Csillagok gyúlnak és lehullnak, de te megálltál szememben.

Arany karikagyûrû ragyog ujjadon, Édesanyád szívét marja a fájdalom. Mert érzi, hogy elvisznek örökre, S rajtad kívül nem lesz senkije. Becsüld meg hát az aranykarikát, Mert cserébe adtad az édesanyád.

Ne rejtõzz el, úgyis látlak! Rád csukom a szempillámat. Benn dörömbölsz a szívemben, s elsimulsz a tenyeremben, s elszimulsz az arcom bõrén, mint vadvízen a verõfény. Nagyon jó vagy, jó meleg vagy, nagyon jó így, ha velem vagy. Mindenekben megtalállak, s öröm markol meg, ha látlak. Nézz rám, szólok a szemednek, ne fuss el, nagyon szeretlek.

Ha lépésemre senki sem vigyázna, Félve lépnék a nagyvilágba. De Te itt vagy velem, Ki erõsen fogja a kezem, Jöhet az élet bármi gondja, baja, Karjaidban suttogom Nem hagylak el soha.

Jobb kettõnek együtt kéz a kézben járni, akármilyen hideg jöhet, azoknak nem kell fázni. Ellenállni könnyebb, ellenség ha támad, velünk az Úr kegyelme van, még a pokol sem árthat.

Atyját és az anyját elhagyja az ember, Ragaszkodik asszonyához, akit az Isten rendel. Egy test és egy lélek lesznek mától kezdve, Közös teher, közös öröm, együtt az Úr kezében. S. J.

Egy mosolygásod volt csak minden, De nekem elég volt egészen.

A boldogság olyan madár, amit bezárni, megkötni nem lehet. Nekünk kell úgy élni, hogy velünk maradjon és elkísérjen egy életen át.

Idõ állj meg egy pillanatra S ti suhanó percek várjatok míg õk ketten esküt tesznek, Hogy egymáshoz örökké hûek lesznek csak addig várjatok

Most valóság lesz minden édes remény, Mely régen ott élt a szív rejtekén, Az élet, és a szerelem tárt karokkal vár, S hogy szép lesz-e, csak rajtunk áll.

Az oldal tetejére
Megosztás a Google Plus-on Megosztások